Inschrijven in onze school

Wil je graag inschrijven in onze school? Neem dan contact op met de directeur om een afspraak voor een bezoek aan de school in te plannen. De directeur maakt graag tijd om jullie samen met jullie kind(eren) persoonlijk te ontvangen, wegwijs te maken in de school en de schoolwerking toe te lichten.

Via deze link kunnen jullie jullie kind(eren) reeds digitaal “voorinschrijven”. De voorinschrijving wordt pas gefinaliseerd tot een definitieve inschrijving bij het bezoek aan de school.

Inschrijvingsmomenten nieuwe kleuters

Zet jullie kind binnenkort zijn/haar eerste stapjes in het onderwijs?
Kennen jullie iemand die er graag voor kiest zijn/haar kind dit schooljaar nog op onze school in te schrijven?

Twee keer per jaar (in mei en in november) houden we een openklasavond in de onthaalklas van 16.30 u. tot 18.30 u.
Op die avond kunnen jullie samen met jullie kind een bezoekje brengen aan de onthaalklas en staat de klasleerkracht jullie graag te woord.
Op dat moment krijgen jullie ook de mogelijkheid jullie kind in te schrijven in onze school, als jullie dit wensen.
Mogen we vragen het rijksregisternummer van jullie kind mee te brengen indien jullie wensen in te schrijven?

Het volgende info-en inschrijvingsmoment voor nieuwe kleuters, die nog in het schooljaar 2024 – 2025 starten, gaat door op donderdag 28 november 2024 van 16.30 u. tot 18.30 u. op de kleuterschool.

Via deze link kunnen jullie jullie kind(eren) reeds digitaal “voorinschrijven”. De voorinschrijving wordt pas gefinaliseerd tot een definitieve inschrijving op het info-en inschrijvingsmoment of bij een bezoek aan de school.